Tot uw dienst

mr. Anja van der Pol

Na haar studie Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam begon zij aanvankelijk in 1984 bij het juridische adviesbureau van het toenmalige NOB Wegtransport. Kort daarna was ze al als zelfstandig adviseur onder meer verbonden aan SCT Juridisch Adviesbureau en later aan diverse ondernemingen in de wereld van logistiek en dienstverlening. Anja van der Pol is directeur van SCT Juridisch Adviesbureau.

Zij heeft zowel de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) als de Postacademische Leergang Ondernemingsrecht (PALO) Fusie en Overname met succes afgerond. Daarnaast is zij gediplomeerd mediator. Vooral door haar werk, maar ook door haar activiteiten, zoals het in TLN-verband geven van lezingen over actuele juridische zaken, als docent en als examinator, heeft zij in het bijzonder de logistieke en transportsector door en door leren kennen. Maar inmiddels wordt zij ook in andere branches gevraagd.

Anja van der Pol is bij veel ondernemers bekend als doorgewinterde vakvrouw.

Anja van der Pol is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrechtadviseurs (NEVOA) en lid van de Vereniging van Arbeidsrecht (VvA).
SCT Juridisch Adviesbureau onderhoudt goede contacten met hoogwaardige specialisten, notaris- en advocatenkantoren.